No tietysti.

Sitä varten tarvitset markkinointi- ja myyntikoneen, joka luo uusia kontakteja silloinkin kun sinä nukut.

Myyntikone = kotisivut + 6

Eli: hyvin toimivat kotisivut + mielenkiintoinen blogi + sosiaalinen media + maksettuja mainoksia + markkinointiautomaatio + analytiikka + asiakkaiden suorakontaktointi (jolla edelleen on paikkansa modernissa digimaailmassa).

Uusasiakashankinta: 7 työkalua myynnin kasvattamiseksi

Minä, Harri Alatalo, osaan rakentaa sinulle nämä kaikki, jotta sinä voit keskittyä uusien kontaktien kanssa keskusteluun.

Myynti ja vaikuttaminen on muuttunut

  • Asiakkaat ja ihmiset ylipäätään selvittävät paljon asioita itse netistä ensin ennenkuin ottavat sinuun yhteyttä. Sinun tehtäväsi on tarjota tälle ns. asiakaspolulle mielenkiintoista sisältöä, jotta ihmiset löytävät juuri sinut ja juuri silloin kuin heillä on suurin tarve.
  • Joka päivä pelkästään Googleen tehdään 5.6 miljardia hakua. Niiden joukossa on heitä, joita sinunkin tuotteesi tai palvelusi kiinnostaa!

Minä varmistan, että saat liikennettä ja asiakkaita

Tämä tapahtuu niin, että kartoitan ensin nykytilanteesi, jonka jälkeen sivustosi hakukoneoptimointi alkaa (SEO audit & Search Engine Optimization).

Keskustelen sitten kanssasi toimintojesi analytiikasta, ostopersoonista, asiakaspolusta ja niihin liittyvistä avainsanoista (Web-analytiikka, Buyer Personas, Customer JourneysKeywords).

Sen jälkeen olet valmiimpi markkinointiautomaatioon, liidien tuotantoon, konversio-optimointiin ja linkkienrakennukseen, jotka ovat edistyneitä digitaalisen läsnäolon kehittämistoimia (MarkkinointiautomaatioHot lead generationConversion Rate Optimization & Link building).

Lopuksi voimme puhua myös ns. brändätystä sisällöstä (Branded content).

Kyllähän tämä tietysti jotain maksaakin. Hinnastoni löytyy täältä.

Mutta perusasiat ensin:

Liity sähköpostilistalleni niin siitä se lähtee: